• GODIŠNJE NAGRADE DVEMA ZRENJANINSKIM LEKARKAMA

  ZRENJANIN – Dr Jasmina Vujanov, doktor medicine, zaposlena kao sanitarni inspektor, i dr Dragana Babić, specijalista opšte medicine u penziji, dobitnice su godišnje nagrade Društva lekara Vojvodine za 2016. godinu. Vujanov je nagradu dobila za doprinos narodnom zdravlju, a Babić za dugogodišnji rad u primarnoj medicini. Nagrade su im uručene na godišnjoj skupštini Društva lekara […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  GODIŠNJE NAGRADE DVEMA ZRENJANINSKIM LEKARKAMA

  ZRENJANIN – Dr Jasmina Vujanov, doktor medicine, zaposlena kao sanitarni inspektor, i dr Dragana Babić, specijalista opšte medicine u penziji, dobitnice su godišnje nagrade Društva lekara Vojvodine za 2016. godinu.

  Foto: Stanojević

  Vujanov je nagradu dobila za doprinos narodnom zdravlju, a Babić za dugogodišnji rad u primarnoj medicini.

  Nagrade su im uručene na godišnjoj skupštini Društva lekara Vojvodine – podružnice Zrenjanin.

  – Drušvo lekara Vojvodine dodeljuje svake godine ukupno četiri godišnje nagrade i, evo, dve su pripale zrenjaninskim lekarkama, što je veliko priznanje – kaže za portal zrenjaninski.com dr Svetlana Detki, predsednica Podružnice lekara Zrenjanin.

  Foto: Stanojević

  Zrenjaninska podružnica imala je još 19 nagrađenih – oni su za svoj rad dobili priznanja u vidu zahvalnica, diploma, plaketa i povelja.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo