• Glasajte i pomozite Zrenjaninu, Novom Bečeju i Žitištu

  Odaberite projekte koje će NIS finansirati

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  NOVI SAD – U izboru projekata čiju će realizaciju finansirati Naftna industrija Srbije u okviru konkursa „Zajednici zajedno“, od ove godine učestvovaće i građani.

  Lokalno stanovništvo iz više gradova i opština posredstvom interneta moći će da glasa za projekte iz oblasti sporta, kulture, nauke, zaštite životne sredine i pomoći socijalno ugroženim kategorijama, koje žele da NIS finansijski podrži. Glasanje će trajati od 7. do 15. aprila, do 16 časova, a aplikacija za glasanje i sve dodatne informacije nalaze se na internet stranici:
  http://zajednicizajedno.nis.eu/

  Građani mogu da glasaju za tri željena projekta iz jednog grada, odnosno opštine.

  Nakon završenog glasanja, a na osnovu broja dobijenih glasova, biće napravljena rang lista projekata. Ova lista će potom biti dostavljena Komisiji za odabir, koju čine predstavnici NIS-a i lokalne zajednice iz koje je prijavljeni projekat. Rezultati konkursa će biti javno objavljeni do 8. maja na internet stranici http://zajednicizajedno.nis.eu/

  NIS već sedmu godinu zaredom sprovodi program podrške lokalnoj zajednici, na koji mogu da se prijave ustanove i neprofitna udruženja iz 11 opština i gradova u Srbiji u kojima kompanija posluje.

  U program je do sada uloženo gotovo 800 miliona dinara i realizovano više od 600 projekata. Javni konkurs „Zajednici zajedno“ se sprovodi u Beogradu, Novom Sadu, Zrenjaninu, Pančevu, Nišu, Kikindi, Kanjiži, Novom Bečeju, Srbobranu, Žitištu i Čačku.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo