• Ekološka akcija pod nazivom „Čisto iz ljubavi“ pomerena za ponedeljak

  Ekološka akcija pod nazivom „Čisto iz ljubavi“, koja je najavljena za danas, s početkom u 11 časova, zbog lošeg vremena je odložena za početak naredne nedelje.   Udruženje građana „Banatski zaokret“ iz Zrenjanina je saopštilo da će akcija biti održana u ponedeljak, 30. maja, od 17 sati.   PROČITAJTE JOŠ: Povećan broj studenata na budžetu […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Ekološka akcija pod nazivom „Čisto iz ljubavi“ pomerena za ponedeljak

  Ekološka akcija pod nazivom „Čisto iz ljubavi“, koja je najavljena za danas, s početkom u 11 časova, zbog lošeg vremena je odložena za početak naredne nedelje.

   

  Udruženje građana „Banatski zaokret“ iz Zrenjanina je saopštilo da će akcija biti održana u ponedeljak, 30. maja, od 17 sati.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Povećan broj studenata na budžetu u narednoj akademskoj godini

   

  Akcija će biti organizovana u zrenjaninskom naselju Bagljaš, kraj šetališta od aradačke raskrsnice do kružnog toga kod BIG tržnog centra.

   

  „Priroda ne može sama i traži pomoć. Kompanija Lidl Srbija je prepoznala neophodnost očuvanja životne sredine i pokrenula je akciju „Čisto iz ljubavi“. Pozvala je sve neprofitne organizacije da apliciraju za podršku pri uklanjanju otpada iz prirode i okruženja. Naše udruženje od svog osnivanja nastoji da sačuva prirodu Banata i pomogne joj da se izbori sa nesavesnim odlaganjem otpada. Lidl Srbija nas je prepoznao kao pouzdanog partnera i podržao nas u uređenju šetališta od aradačke raskrsnice do kružnog toga kod BIG tržnog centra“, kažu za portal zrenjaninski.com u Udruženju građana „Banatski zaokret“.

   

  Članovi ovog udruženja pozivaju sve savesne građane da im se priključe u ponedeljak, 30. maja, u 17 sati, kako bi zajedno prikupili sav nagomilani otpad, sortirali ga i odložili propisno.

   

  „Banatski zaokret“ će obezbediti hranu i piće za sve učesnike, kao i potreban alat i džakove za prikupljeni otpad.

   

  „Dođite da zajedno uradimo nešto korisno za našu sredinu i očuvamo zelenu boju Banata“, poručuje projektni i eko-tim „Banatskog zaokreta“.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo