• Džinovska tabla: Ovako igraju šah u Gerontološkom centru (Foto)

  Ukoliko ste poslednjih dana prolazili pored Gerontološkog centra Zrenjanin mogli ste da zapazite ogromnu tablu za šah, koja se nalazi u dvorištu ove ustanove.   PROČITAJTE JOŠ: Vojislav Matić se popeo uz gromobran da bi spasao devojčicu! (Video)   U Gerontološkom centru Zrenjanin kažu da veliku pažnju pridaju slobodnim aktivnostima svojih korisnika. Od mnogih aktivnosti, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Džinovska tabla: Ovako igraju šah u Gerontološkom centru (Foto)

  Ukoliko ste poslednjih dana prolazili pored Gerontološkog centra Zrenjanin mogli ste da zapazite ogromnu tablu za šah, koja se nalazi u dvorištu ove ustanove.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Vojislav Matić se popeo uz gromobran da bi spasao devojčicu! (Video)

   

  U Gerontološkom centru Zrenjanin kažu da veliku pažnju pridaju slobodnim aktivnostima svojih korisnika. Od mnogih aktivnosti, avgust je bio posvećen vrsnim šahistima, koji suvereno vladaju šahovskim turnirima već dugi niz godina.

   

  stanari gerontološkog centra igraju šah
  Foto: Gerontološki centar Zrenjanin

   

  Kao podstrek za nastavak uspešnog rada, izgrađena je velika šahovska tabla sa odgovarajućim figurama.

   

  „Jedan naš korisnik je majstorski iscrtao tablu, te je sa svojim kolegom svečano odigrao prvu partiju. Rezutat prve partije je bio remi. A kakvi će rezultati biti u budućnosti, ostaje da se vidi“, kažu u ovdašnjem Gerontološkom centru.

   

  stanari gerontološkog centra igraju šah
  Foto: Gerontološki centar Zrenjanin

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin

  Sve više mladih pati od bolova u leđima

  U većini zemalja oko 80 odsto stanovnika imalo je, bar jednom u životu, problem sa tegobama u leđima. To je veliki javno-zdravstveni problem i mlađih i starijih, a često je uzrok izostanka sa […]