• DVA USLOVA MORA DA ISPUNI BUDUĆI DIREKTOR BOLNICE

  ZRENJANIN – Upravni odbor Opšte bolnice „Đorđe Joanović“ u Zrenjaninu raspisao je konkurs za izbor direktora ove zdravstvene ustanove, za mandatni period od četiri godine.     Potrebno je da kandidat ispunjava dva uslova – da ima visoku školsku spremu zdravstvene struke sa položenim specijalističkim ispitom iz grane medicine iz koje Opšta bolnica obavlja delatnost […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  DVA USLOVA MORA DA ISPUNI BUDUĆI DIREKTOR BOLNICE

  ZRENJANIN – Upravni odbor Opšte bolnice „Đorđe Joanović“ u Zrenjaninu raspisao je konkurs za izbor direktora ove zdravstvene ustanove, za mandatni period od četiri godine.

   

  opsta-bolnica

   

  Potrebno je da kandidat ispunjava dva uslova – da ima visoku školsku spremu zdravstvene struke sa položenim specijalističkim ispitom iz grane medicine iz koje Opšta bolnica obavlja delatnost ili visokoškolsku spremu druge struke sa završenom edukacijom iz oblasti zdravstvenog menadžmenta, kao i da ima najmanje pet godina radnog staža u oblasti zdravstvene zaštite.

   

  Pored dokaza o ispunjenosti navedenih uslova, kandidat mora dostaviti i plan rada i razvoja Opšte bolnice za mandatni period.

   

  Prijave sa dokazom o ispunjenosti traženih uslova se u zatvorenoj koverti dostavljaju lično ili poštom na adresu Opšte bolnice „Đorđe Joanović“, ulica Dr Vase Savića 5, sa naznakom „Upravni odbor – za konkurs“.

   

  Konkurs je otvoren 15 dana.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo