• DEČIJE RADIONICE U GRADSKOJ NARODNOJ BIBLIOTECI (VIDEO)

  ZRENJANIN – Produkcijska kuća Digital style iz Zrenjanina i portal zrenjaninski.com u narednom periodu objavljivaće video priloge u okviru projekta „Kult plus“.     Rubriku otvaramo prilogom iz Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“, u kojoj je održan kviz za predškolce.   – Biblioteka je intentzivno radila na programima koji se tiču dece i koji su […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  DEČIJE RADIONICE U GRADSKOJ NARODNOJ BIBLIOTECI (VIDEO)

  ZRENJANIN – Produkcijska kuća Digital style iz Zrenjanina i portal zrenjaninski.com u narednom periodu objavljivaće video priloge u okviru projekta „Kult plus“.

   

   

  Rubriku otvaramo prilogom iz Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“, u kojoj je održan kviz za predškolce.

   

  – Biblioteka je intentzivno radila na programima koji se tiču dece i koji su njoj namenjeni. Održavane su i radionice koje smo realizovali u saradnji sa Predškolskom ustanovom Zrenjanin, UNICEF-om i Centrom za interaktivnu pedagogiju. Naime, mališani koji su obuhvaćeni projektom „Vrtići bez granica“ provodili su dva dana nedeljno, po dva sata, u Gradskoj narodnoj biblioteci. Za njih su organizovane radionice – izjavila je portparolka Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“ Jelena Đorđević.

   

  Za mališane je orgaizovan i kviz „Šta znam o bajkama“. Više o tome saznajte u video prilogu ispod.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo