• Coca-Cola HBC Srbija nagradila najvrednijeg reciklera u Zrenjaninu

  Kompanija Coca-Cola HBC Srbija nagradila je najvrednijeg reciklera meseca marta, u sklopu projekta „Pametno recikliraj“ u Zrenjaninu. Dušan Rogušić je doneo najviše ambalaže na reciklažu i time je osvojio električni trotinet.   Nagradu je u Roda marketu u Zrenjaninu uručila Tisa Čaušević, menadžerka za javne i regulatorne poslove u kompaniji Coca-Cola HBC Srbija.   PROČITAJTE […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Coca-Cola HBC Srbija nagradila najvrednijeg reciklera u Zrenjaninu

  Kompanija Coca-Cola HBC Srbija nagradila je najvrednijeg reciklera meseca marta, u sklopu projekta „Pametno recikliraj“ u Zrenjaninu. Dušan Rogušić je doneo najviše ambalaže na reciklažu i time je osvojio električni trotinet.

   

  Nagradu je u Roda marketu u Zrenjaninu uručila Tisa Čaušević, menadžerka za javne i regulatorne poslove u kompaniji Coca-Cola HBC Srbija.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Ispunjeni visoki standardi: Žig „Čuvarkuća“ za Dijamant ulje

   

  – Velika nam je čast što smo imali priliku da se priključimo projektu „Pametno recikliraj“ u Zrenjaninu, zajedno sa kompanijama koje promovišu značaj reciklaže i pravilnog upravljanja ambalažnim otpadom. Drago nam je što smo u mogućnosti da pomognemo građanima Zrenjanina u ovom procesu i olakšamo im reciklažu upotrebom naprednih tehnologija. Ujedno ih podstičemo da se uključe i postanu najbolji recikleri i promoteri dobrih ekoloških navika. Pored podizanja svesti o značaju ovog procesa, doprineli smo i prikupljanju većeg broja limenki, PET, Tetra Pak i staklene ambalaže. Ponosni smo na rezultate koje su građani postigli tokom marta i nadamo se da će projekat imati jednako veliku uspešnost i u budućnosti – istakla je Čaušević.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Projekat „Pametno recikliraj“ je deo ekološke inicijative „Sistem pametnog sakupljanja ambalažnog otpada“. Realizuje se kroz program develoPPP nemačkog Saveznog ministarstva za ekonomsku saradnju i razvoj (BMZ). Zajednički ga sprovode GIZ i Ball Packaging, Sekopak, Solagro Smart Recycling, Mercator-S i Reverse Logistics Group, u saradnji sa NALED-om i Recan Fondacijom, kao i pet kompanija, među kojima je i Coca-Cola HBC Srbija.

   

  Promo

   

  pametno recikliraj
  Foto: Ivan Stankov/Foto Fleš

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo