• Centar za socijalni rad i Sigurna kuća delili ljubičaste trake

  Deljenjem ljubičastih traka, koje su simbol borbe protiv nasilja u porodici, nastavljena je nedelja aktivizma koju u Zrenjaninu realizuju Centar za socijalni rad i Sigurna kuća.   – Ljubičaste trake simbol su borbe protiv nasilja u porodici. Na ovaj način želeli smo da skrenemo pažnju na nasilje nad ženama, ali i nad decom. Želimo da […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Centar za socijalni rad i Sigurna kuća delili ljubičaste trake

  Deljenjem ljubičastih traka, koje su simbol borbe protiv nasilja u porodici, nastavljena je nedelja aktivizma koju u Zrenjaninu realizuju Centar za socijalni rad i Sigurna kuća.

   

  – Ljubičaste trake simbol su borbe protiv nasilja u porodici. Na ovaj način želeli smo da skrenemo pažnju na nasilje nad ženama, ali i nad decom. Želimo da poručimo da smo za žrtve porodičnog nasilja uvek tu. To je samo jedna od aktivnosti koju smo realizovali u sklopu Nedelje borbe protiv nasilja nad ženama – ističe Ana Čkonjević iz Sigurne kuće.

   

  Pročitajte još: U jezero spušteni narandžasti gerberi u znak sećanja na žene žrtve nasilja

   

  U ponedeljak, u 20 časova, u saradnji sa Karate klubom Banatski cvet, biće održan kurs samodobrane za žene i zaposlene u Centru za socijalni rad. A 6. decembra će zvanično početi saradnja Centra za socijalni rad i Sigurne kuće sa humanitarnom organizacijom „Karitas“. I to na projektu „YourJob“. Cilj projekta je osposobljavanje za zapošljavanje korisnica usluga socijalne zaštite.

   

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo