• Carinici najavili da će ubrzati postupak nad pošiljkama

  Kako su poštanski službenici najavili prekid obustave rada započete pre nedelju dana, očekuje se da bi od danas trebalo da počne redovna isporuka poštanskih pošiljaka.   „Okončan je carinski postupak nad svim pošiljkama, pristiglim na carinsku ispostvu Pošta Beograd do trenutka kada je došlo do pomenute obustave rada. Pošiljke su spremne za distribuciju primaocima“, saopštila […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Carinici najavili da će ubrzati postupak nad pošiljkama

  Kako su poštanski službenici najavili prekid obustave rada započete pre nedelju dana, očekuje se da bi od danas trebalo da počne redovna isporuka poštanskih pošiljaka.

   

  „Okončan je carinski postupak nad svim pošiljkama, pristiglim na carinsku ispostvu Pošta Beograd do trenutka kada je došlo do pomenute obustave rada. Pošiljke su spremne za distribuciju primaocima“, saopštila je Uprava carina.

   

  Pročitajte još: Postignut dogovor sa državom, radnicima „Pošte Srbije“ ukinute suspenzije

   

  Carinska služba je najavila da će angažovati sve raspoložive resurse. To će učiniti kako bi maksimalno ubrzala postupak carinjenja.

   

  „S obzirom na to da je u međuvremenu došlo do nagomilavanja pošiljaka, trudićemo se da kašnjenja u isporuci krajnjim korisnicima budu svedena na najmanju moguću meru“, navodi se u saopštenju.

   

  Kako je pred novogodišnje i božićne praznike priliv pošiljaka uobičajeno povećan, to će svakako predstavljati dodatni izazov. Kako za poštanske, tako i za carinske službenike.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo