• BOŽIĆNA PORUKA PROTONAMESNIKA RADIVOJA NAĐALINA

  ZRENJANIN – Mir, mir među ljudima i dobra volja, neka u svakom domu bude mira, Mir božji, Hristos se rodi! – božićna je poruka protonamesnika Radivoja Nađalina, starešine hrama Uspenja presvete Bogorodice u Zrenjaninu.     – U slavu Božića nalagali smo badnjake, da naše duše ugreju kao što je bila topla Vitlejemska pećina u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  BOŽIĆNA PORUKA PROTONAMESNIKA RADIVOJA NAĐALINA

  ZRENJANIN – Mir, mir među ljudima i dobra volja, neka u svakom domu bude mira, Mir božji, Hristos se rodi! – božićna je poruka protonamesnika Radivoja Nađalina, starešine hrama Uspenja presvete Bogorodice u Zrenjaninu.

   

  radivoj-nadjalin
  Protonamesnik Radivoj Nađalin

   

  – U slavu Božića nalagali smo badnjake, da naše duše ugreju kao što je bila topla Vitlejemska pećina u noći rođenja Hristovog, da se podsetimo na taj dan i da se u našim srcima i dušama rodi Gospod, da se rodi Bogomladenac koji je promenio ljudsku istoriju i koji je doneo mnoga dobra našem svetu. Ovaj veliki dan je praznik ljubavi, mira, porodice i svih nas zajedno, prinesemo mu čisto srce, ljubav i mir  – poručuje protonamesnik Radivoj Nađalin.

   

  U hramovima Srpske pravoslavne crkve u ponoć, u noći između subote i nedelje, održani su jutrenje i prva Sveta liturgija. Od 9 sati ujutro, na Božić, je Sveta liturgija, a od 16 časova Večernja služba.

   

  U ponedeljak i utorak je isti raspored bogosluženja, od 9 sati je Sveta liturgija, a u 16 časova je Večernja služba.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo