• Besplatni preventivni pregledi u Opštoj bolnici i Plućnoj bolnici

  U sklopu akcije koju organizuje Ministarstvo zdravlja Republike Srbije, u nedelju, 16. decembra, biće organizovani besplatni preventivni pregledi. Pregledi će biti organizovani u Opštoj bolnici „Đorđe Joanović“ i u Specijalnoj bolnici za plućne bolesti „Dr Vasa Savić“ za sve zainteresovane građane.   U Opštoj bolnici „Đorđe Joanović“ Zrenjanin besplatni preventivni pregledi će se obavljati od 8 […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Besplatni preventivni pregledi u Opštoj bolnici i Plućnoj bolnici

  U sklopu akcije koju organizuje Ministarstvo zdravlja Republike Srbije, u nedelju, 16. decembra, biće organizovani besplatni preventivni pregledi. Pregledi će biti organizovani u Opštoj bolnici „Đorđe Joanović“ i u Specijalnoj bolnici za plućne bolesti „Dr Vasa Savić“ za sve zainteresovane građane.

   

  U Opštoj bolnici „Đorđe Joanović“ Zrenjanin besplatni preventivni pregledi će se obavljati od 8 do 16 časova, i to oftalmološki pregled  – na šalteru broj 6 Specijalističke poliklinike, i laboratorijske analize – tumor markeri (CEA i CA 19-9) – u Biohemijskoj laboratoriji.

   

  U Specijalnoj bolnici za plućne bolesti „Dr Vasa Savić“ od 8 do 16 časova biće obavljani preventivni pulmološki pregledi.

   

  Pravo na preglede imaju i građani koji nisu zdravstveno osigurani. Potrebno je poneti neki identifikacioni dokument (lična karta, pasoš, vozačka dozvola).

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo