• Bazar polovnih udžbenika za srednju školu u Gradskoj narodnoj biblioteci

  Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ u subotu, 8. septembra, od 10 do 12 časova, organizuje Bazar polovnih udžbenika za srednju školu.   Biblioteka sugrađanima ustupa prostor čitaonice Dečjeg odeljenja i poziva sve kojima bi ovakav način razmene ili prodaje mogao biti od pomoći, da dođu, ponesu udžbenike za prodaju ili razmenu i pogledaju šta je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Bazar polovnih udžbenika za srednju školu u Gradskoj narodnoj biblioteci

  Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ u subotu, 8. septembra, od 10 do 12 časova, organizuje Bazar polovnih udžbenika za srednju školu.

   

  Biblioteka sugrađanima ustupa prostor čitaonice Dečjeg odeljenja i poziva sve kojima bi ovakav način razmene ili prodaje mogao biti od pomoći, da dođu, ponesu udžbenike za prodaju ili razmenu i pogledaju šta je u ponudi kako bi spremno dočekali novu školsku godinu.

   

  Sredinom avgusta biblioteka je uspešno realizovala Bazar polovnih udžbenika za osnovnu školu, a sugrađani su, prema rezultatima sprovedene ankete, ukazali na potrebu organizovanja ovakvog događaja i za učenike srednjih škola.

   

  Bazar će se održati prvog dana vikenda nakon prve školske nedelje, budući da učenici tada imaju kompletirane spiskove sa potrebnom literaturom.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo