• ZRENJANINSKI I LAGUNA VAM POKLANJAJU KNJIGU „UDVOJE“

  Informativni portal zrenjaninski.com i izdavačka kuća “Laguna” ovog vikenda čitaocima poklanjaju roman „Udvoje“ autora Nikolasa Sparksa.   Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da u komentarima, ispod ovog posta na sajtu (ne na Fejsbuk profilu), odgovorite na pitanje: „Kako se zove junak ovog romana“? Odgovore ostavljajte pod punim imenom i prezimenom, a takođe je neophodno da u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  ZRENJANINSKI I LAGUNA VAM POKLANJAJU KNJIGU „UDVOJE“

  Informativni portal zrenjaninski.com i izdavačka kuća “Laguna” ovog vikenda čitaocima poklanjaju roman „Udvoje“ autora Nikolasa Sparksa.

   

  roman udvojeDa biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da u komentarima, ispod ovog posta na sajtu (ne na Fejsbuk profilu), odgovorite na pitanje: „Kako se zove junak ovog romana“? Odgovore ostavljajte pod punim imenom i prezimenom, a takođe je neophodno da u komentaru ostavite i svoj e-mail na koji možemo kontaktirati one koji osvoje nagradu.

   

  Imena dva dobitnika objavićemo u ponedeljak, 26. marta, na portalu www.zrenjaninski.com

   

  Bestseler autor Njujork tajmsa donosi nam emocionalno snažnu priču o bezuslovnoj ljubavi, njenim izazovima, rizicima koje nosi sa sobom, ali i snazi kojom nas nagrađuje.

   

  „Bilo da je posredi nežnost između muža i žene ili privrženost između oca i kćeri, Sparks je majstorski ovladao umetnošću ljubavi.“ Associated Press

   

  Rasel Grin je mlad i uspešan tvorac reklamnih kampanja; njegov mali, srećni univerzum čine prelepa supruga Vivijan i petogodišnja ćerka London. Njegovu idealnu viziju budućnosti – njih troje, u ljubavi, zauvek – kvari jedino njegova poslovna nezavisnost o kojoj već neko vreme mašta. Otvorena je Agencija Feniks i Rasel Grin može da se otisne u samostalno poslovanje.

   

  Međutim, počeci su teški. Poput nevidljive naprsline koja razara čitavo zdanje, finansijska nesigurnost počinje da urušava odnose između Rasela i Vivijan. Nezadovoljna, Vivijan odlučuje da se zaposli, ali time počinje da se razotkriva i gorka istina – da njihov brak nikada uistinu nije ni bio to snažno zdanje kakvo je Rasel zamišljao. On je prinuđen da preko noći nauči da se stara o petogodišnjoj London i da joj bude istovremeno šofer, kuvar, dadilja i drug u igri.

   

  Ovaj roman o ljubavi, odrastanju i dubokoj složenosti porodičnih odnosa pre svega govori o tome da kroz život uvek treba koračati udvoje.

   

  Nikolas Sparks je jedan od najomiljenijih pripovedača širom sveta. Njegove romane Njujork tajms svrstava u sâm vrh svoje liste bestselera. Romanom „Udvoje“ Sparks je obeležio svojevrstan jubilej: to mu je 20. objavljena knjiga za 20 godina, i istovremeno 20. bestseler. Njegove knjige su prodate u više od 105.000.000 primeraka i prevedene na više od 50 jezika, a jedanaest Sparksovih romana adaptirano je za film.

   

  Roman „Udvoje“ možete kupiti u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs

   

  Knjižara „Laguna“ nalazi se u Aviv Parku Zrenjanin.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 45

  1. Poštovani čitaoci,

   knjigu „Udvoje“, u izdanju Lagune, osvojili su Danko Besu i Jelena Erdeljan.

   Dobitnike ćemo kontaktirati putem e-maila kako bismo se dogovorili oko preuzimanja nagrada.

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Akcije