• U toku prodaja ribolovnih dozvola za 2024. godinu – ovo su cene

  Kako su nas vremenski uslovi u februaru veoma iznenadili, dolaskom toplijeg vremena intenzivirao se život na vodi, pa je tako poraslo i interesovanje za ribolovne dozvole.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  U toku prodaja ribolovnih dozvola za 2024. godinu – ovo su cene
  Foto: Pixabay

   

  U JVP „Vode Vojvodine“ navode da je u toku prodaja ribolovnih dozvola za ovu godinu.

   

  Najveća zainteresovanost vlada za kupovinu godišnje dozvole za rekreativni ribolov koja košta 9.000 dinara i važi na svim vodama na teritoriji Republike Srbije. U zaštićenim područjima kao što su parkovi prirode „Begečka jama“, „Jegrička“ i „Beljanska bara“ dozvola za svaki od parkova iznosi 4.000 dinara.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Republička direkcija za imovinu prodaje stan u Zrenjaninu po početnoj ceni od 8.377 evra

   

  Dnevna dozvola za ribolov je 1.300, a sedmodnevna 2.600 dinara. Za korisnike starije od 65 godina, žene i lica sa telesnim oštećenjem od 60 do 79 odsto godišnja dozvola za rekreativni ribolov staje 4.500 dinara, dok je za osobe sa telesnim oštećenima višim od 79 odsto cena 800 dinara.

   

  Uz svaku kupljenu dozvolu, rekreativni ribolovci od  JVP „Vode Vojvodine“ na poklon dobijaju kalendar, namensku kartu ribarskih područja u Vojvodini i knjižicu za evidenciju ulova.

   

  Dozvole se mogu kupiti u JVP „Vode Vojvodine“, kao i u radnim jedinicama preduzeća u Somboru, Odžacima, Vrbasu, Novom Sadu, Bečeju, Novom Bečeju, Zrenjaninu i Vršcu i u Udruženjima sportskih ribolovaca.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Cene i vrste dozvola određene su Pravilnikom o vrednosti dnevne, višednevne i godišnje dozvole za rekreativni ribolov za 2024. godinu koji je propisalo Ministarstsvo za zaštitu životne sredine.

   

  Kontakt Službe za ribarstvo JVP „Vode Vojvodine“ je 021 488 15 75.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vojvodina