• DA SE NE ZABORAVI: Izložba o NATO agresiji na našu zemlju

  U subotu, 6. aprila, u malom salonu Kulturnog centra Zrenjanina, u 18 časova, biće otvorena izložba o NATO agresiji pod nazivom „Da se ne zaboravi“.   Izložba se organizuje povodom obeležavanja dve decenije od NATO agresije na Srbiju – 1999. godine. Autor izložbe je Milen Čuljić.   Postavku čine fotografije kao svedočanstvo o bombardovanju Srbije. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  DA SE NE ZABORAVI: Izložba o NATO agresiji na našu zemlju

  U subotu, 6. aprila, u malom salonu Kulturnog centra Zrenjanina, u 18 časova, biće otvorena izložba o NATO agresiji pod nazivom „Da se ne zaboravi“.

   

  Izložba se organizuje povodom obeležavanja dve decenije od NATO agresije na Srbiju – 1999. godine. Autor izložbe je Milen Čuljić.

   

  Postavku čine fotografije kao svedočanstvo o bombardovanju Srbije. Pomogli su je svi znani i neznani fotoreporteri čije izložene fotografije svedoče o 78 dana vazdušnih napada NATO alijanse.

   

  Izložba obuhvata nekoliko celina i tema i to od agresije, odbrane otadžbine, žrtava agresije, ekoloških posledica, protesta organizovanih kod nas i u svetu… Fotografskim zapažanjima prikazuje i segment života pod NATO bombama kao i posledice agresije.

   

  Na otvaranju će govoriti Petar Škrbić, general u penziji.

   

  Izložbu organizuju Komanda za razvoj Banatske brigade u Zrenjaninu i Organizacija rezervnih vojnih starešina Zrenjanin, u saradnji sa Kulturnim centrom.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura