• LIKVIDACIJA RADIJA ZRENJANIN BLIŽI SE KRAJU

  ZRENJANIN – Likvidacija Javnog preduzeća „Radio Zrenjanin“ bliži se kraju, potvrdio je za portal zrenjaninski.com Goran Rakić, likvidacioni upravnik i gradski pravobranilac.     Kako nam je Rakić izjavio, u ovom trenutku isplaćuju se poverioci kojima je priznato potraživanje i taj će proces biti uskoro okončan.   Nakon toga Skupštini grada, koja je osnivač nekadašnjeg […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  LIKVIDACIJA RADIJA ZRENJANIN BLIŽI SE KRAJU

  ZRENJANIN – Likvidacija Javnog preduzeća „Radio Zrenjanin“ bliži se kraju, potvrdio je za portal zrenjaninski.com Goran Rakić, likvidacioni upravnik i gradski pravobranilac.

   

   

  Kako nam je Rakić izjavio, u ovom trenutku isplaćuju se poverioci kojima je priznato potraživanje i taj će proces biti uskoro okončan.

   

  Nakon toga Skupštini grada, koja je osnivač nekadašnjeg radija, biće podnet izveštaj o likvidaciji.

   

  Kada se odbornici izjasne o izveštaju, Skupština podnosi zahtev Agenciji za privredne registre da se radio izbriše iz registra. Posle brisanja iz registra, postupak likvidacije je okončan.

   

  Inače, odluka o pokretanju postupka likvidacije radija doneta je krajem oktobra 2016. godine. Do tog trenutka, većina zaposlenih, kroz socijalni program, već je napustila radio.

   

  Radio je prestao da emituje program decembra 2015. godine, zbog isteka dozvole za korišćenje regionalne frekvencije.

   

  Iako je po Zakonu o informisanju Radio Zrenjanin trebalo da se privatizuje, ni do danas nije jasno zašto do privatizacije nije došlo. Ne zato što nije bilo zainteresovanih, nego zato što radio nikada nije ni bio oglašen za prodaju.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. OVO NA SLICI JE RADIOAMATERSKI PRIMOPREDAJNIK RADIO KLUBA „ZRENJANIN“, „KENWOOD“, TS-930S, A, PITANJE JE, ŠTA ĆE BITI SA OPREMOM RADIO ZRENJANINA, SA PREDAJNICIMA ZA ST I UKT, ANTENAMA, SA MIKSETAMA, GRAMOFONIMA, MIKROFONIMA I DR. I DA LI JE TA OPREMA „JOŠ U ŽIVOTU“!!!??? TREBA JE SAČUVATI ZA „NEKO BOLJE VREME“, „ZLU NE TREBALO“!!! SAMO DA NE BUDE KAO SA OPREMOM, KAMERE I DR. ŠTO JE OPŠTINA KUPILA ZA 100.000 DM ZA „PREDSTAVNIŠTVO TV“!!!???
   Pozdrav iz Elemira!

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo