• Zrenjanin, Sečanj i Nova Crnja dobili sredstva za uređenje kanalske mreže

  Grad Zrenjanin i opštine Nova Crnja i Sečanj, zahvaljujući sredstvima Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, u narednom periodu moći će da urede kanalsku mrežu na svojim teritorijama.   PROČITAJTE JOŠ: Uklanjaju se delovi pruge na deonici od Zrenjanina do Vršca (Foto)   Najviše novca za ovu namenu odobreno je Zrenjaninu – 14.285.714 dinara. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Zrenjanin, Sečanj i Nova Crnja dobili sredstva za uređenje kanalske mreže

  Grad Zrenjanin i opštine Nova Crnja i Sečanj, zahvaljujući sredstvima Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, u narednom periodu moći će da urede kanalsku mrežu na svojim teritorijama.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Uklanjaju se delovi pruge na deonici od Zrenjanina do Vršca (Foto)

   

  Najviše novca za ovu namenu odobreno je Zrenjaninu – 14.285.714 dinara. Zrenjanin je obavezan da u sanaciju i uređenje kanalske mreže uloži još toliko.

   

  Planirano je uređenje kanalske mreže u Banatskom Despotovcu, Belom Blatu, Ečki, Jankovom Mostu, Kleku, Knićaninu, Lazarevu, Melencima, Mužlji, Perlezu, Tarašu i Čenti.

   

  Opština Sečanj konkurisala je za ova sredstva, jer ima u planu da uredi kanalsku mrežu u Konaku, Neuzini, Šurjanu i Sečnju. Odobreno joj je 7.142.857 dinara, sa istom obavezom da još toliko novca obezbedi iz sopstvenog budžeta za realizaciju ove investicije.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Nova Crnja planira da uredi kanalsku mrežu u Aleksandrovu, Vojvodi Stepi, Molinu, Radojevu i Tobi. Za taj posao iz pokrajine im je odobreno 3.571.428 dinara. Isto toliko novca moraće da obezbedi i ova banatska opština.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat