• ŽITIŠTU I NOVOJ CRNJI STIŽE NOVAC IZ POKRAJINE

  NOVI SAD – Uprava za kapitalna ulaganja Autonomne pokrajine Vojvodine donela je odluku o dodeli sredstava po javnom konkursu za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti vodosnabdevanja i zaštite voda.     Opštini Žitište je, po tom konkursu, odobreno 28,5 miliona dinara za nastavak prve faze izgradnje postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u Žitištu, odnosno […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  ŽITIŠTU I NOVOJ CRNJI STIŽE NOVAC IZ POKRAJINE

  NOVI SAD – Uprava za kapitalna ulaganja Autonomne pokrajine Vojvodine donela je odluku o dodeli sredstava po javnom konkursu za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti vodosnabdevanja i zaštite voda.

   

  nova-crnja

   

  Opštini Žitište je, po tom konkursu, odobreno 28,5 miliona dinara za nastavak prve faze izgradnje postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u Žitištu, odnosno za hidromašinsku i merno – regulacionu opremu i cevovod na postrojenju.

   

  Takođe, doneta je i odluka o dodeli sredstava po javnom konkursu za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti saobraćajne infrastrukture.

   

  Opštini Nova Crnja pripalo je 22,7 miliona dinara za saobraćajnu infrastrukturu u naseljenim mestima ove opštine.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat