• Za vikend manifestacija „Tamiški dani opštine Sečanj“

  Manifestacija „Tamiški dani opštine Sečanj“ održaće se u petak i subotu, 21. i 22. juna, uz bogat i sadržajan prepodnevni i večernji program.   Na platou u centru Sečnja, u petak, u 10 sati, je otvaranje Etno sajma „Najlepše iz Banata“ na kojem se očekuje učešće velikog broja izlagača.   U 11.45 je otvaranje fotograske […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Za vikend manifestacija „Tamiški dani opštine Sečanj“

  Manifestacija „Tamiški dani opštine Sečanj“ održaće se u petak i subotu, 21. i 22. juna, uz bogat i sadržajan prepodnevni i večernji program.

   

  Na platou u centru Sečnja, u petak, u 10 sati, je otvaranje Etno sajma „Najlepše iz Banata“ na kojem se očekuje učešće velikog broja izlagača.

   

  U 11.45 je otvaranje fotograske izložbe, u holu Doma kulture. Tačno u podne, uz prigodan kulturno – umetnički program, je svečana dodela nagrada najboljim đacima iz opštine Sečanj. Od 13.30 sati je defile kulturno – umetničkih društava iz sečanjske opštine. Večernji program započinje u 18 sati, dečjom predstavom, a od 19 sati je svečani koktel, koji priređuje predsednik opštine Sečanj Predrag Pađenović. U muzičkom delu programa, od 21 sat, nastupa Lexington bend.

   

  Pročitajte još: Slovenački bajkeri prvi put posetili Zrenjanin, dopalo im se ono što su videli

   

  I drugi dan manifestacije, u subotu, 22. juna, započinje etno sajmom, a izlagači će štandove otvoriti u 10 sati. U istom terminu počinje i takmičenje u kuvanju riblje čorbe. U 17 časova je Memorijalni turnir „Karasi i legende rukometa“. Turnir je posvećen uspomeni na prerano preminulog čelnika sečanjske opštine Predraga Miloševića Karasija. Od 21 čas je muzički program, a izvođači su Jovan Perišić i Saša Kapor.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat