• „Vodovod“ saopštio da je pušten u rad novoizbušeni bunar u Melencima

  Pre nekoliko dana pušten je u rad novoizbušeni bunar u Melencima, što će obezbediti dodatnih deset litara vode u sekundi. Sa vodom iz postojećih šest bunara stvoreni su svi uslovi za uredno i stabilno vodosnabdevanje u ovom selu.   „Nakon završetka radova na bušenju, opremanju i tehničkom testiranju novoizbušenog bunara u Melencima, JKP „Vodovod i […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  „Vodovod“ saopštio da je pušten u rad novoizbušeni bunar u Melencima

  Pre nekoliko dana pušten je u rad novoizbušeni bunar u Melencima, što će obezbediti dodatnih deset litara vode u sekundi. Sa vodom iz postojećih šest bunara stvoreni su svi uslovi za uredno i stabilno vodosnabdevanje u ovom selu.

   

  „Nakon završetka radova na bušenju, opremanju i tehničkom testiranju novoizbušenog bunara u Melencima, JKP „Vodovod i kanalizacija“ iz Zrenjanina ga je pustilo u rad. Neposredno pre započinjanja radova na bušenju novog bunara obavljena je reparacija jednog od postojećih bunara, dok su na ostalim zamenjene postojeće pumpe novim. Pre nekoliko godina obavljena je i kompletna reparacija vodotornja u selu“, saopštio je zrenjaninski „Vodovod“.

   

  Pročitajte još: Tamiš opasno preti, raste nekoliko centimetara na sat, svi u pripravnosti!

   

  U preduzeću dodaju da je ovim rešen problem sa vodosnabdevanjem u Melencima. To je, kako navode, postalo vidljivo već nekoliko sati nakon puštanja u rad novoizbušenog bunara.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat