• UGAŠENI RADIO EMITUJE PROGRAM

  SEČANJ – Radio Sečanj kao javno preduzeće više ne postoji, ali i dalje emituje program. – S obzirom na to da nismo privatizovani, gašenje radija kao javnog medija moralo je da se desi i sve radnje u vezi sa tim se preduzimaju. Ali, nama dozvola za emitovanje traje do 8. avgusta. Zbog toga sam zvao REM i […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  SEČANJ – Radio Sečanj kao javno preduzeće više ne postoji, ali i dalje emituje program.

  radio stanica

  – S obzirom na to da nismo privatizovani, gašenje radija kao javnog medija moralo je da se desi i sve radnje u vezi sa tim se preduzimaju. Ali, nama dozvola za emitovanje traje do 8. avgusta. Zbog toga sam zvao REM i pitao da li možemo da emitujemo program. Dobio sam odgovor da možemo, tako da program ide – veli za portal „Zrenjaninski“ direktor sečanjskog radija Bratislav Šulović.

  Zaposleni u radiju, njih osmoro, i deveti direktor, u najnezgodnijim su godinama.

  – Ni tamo, ni ovamo, nismo ni mladi ni stari. Prosek nam je 45 godina, imamo porodice, neki decu u zabavištu, neki studente… Zato nismo sedeli skrštenih ruku, napravili smo udruženje koje je osnovalo portal Sečanj.info i planiramo da se finansiramo kroz projekte – objašnjava Šulović.

  Opština Sečanj, kao uostalom ni druge lokalne samouprave srednjeg Banata, još nisu raspisale konkurse za informisanje, mada je u budžetima uplanirana takva stavka.

  – Kasni se sa svim potezima, a nama je ostalo da se snalazimo u takvim okolnostima. Verujem da će se za deo radnika naći posao, a za one ostale budućnost će se naći na portalu – ističe Šulović.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat