• Učenici iz Belog Blata od prodaje suvenira organizovali izlet na klizalište

  Učenici iz Belog Blata još jednom su dali dobar primer kako se druženje, u eri savremenih tehnologija, može premestiti iz virtuelnog sveta u ovaj stvarni.   Razredni starešina Adela Obšustova realizovala je, naime, jednu neobičnu aktivnost. Od novca stečenog prodajom ručno izrađenih suvenira, učenici iz Belog Blata su organizovali odlazak u Zrenjanin, na čas klizanja […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Učenici iz Belog Blata od prodaje suvenira organizovali izlet na klizalište

  Učenici iz Belog Blata još jednom su dali dobar primer kako se druženje, u eri savremenih tehnologija, može premestiti iz virtuelnog sveta u ovaj stvarni.

   

  Razredni starešina Adela Obšustova realizovala je, naime, jednu neobičnu aktivnost. Od novca stečenog prodajom ručno izrađenih suvenira, učenici iz Belog Blata su organizovali odlazak u Zrenjanin, na čas klizanja i fizičkog uživanja. I to nije jedina aktivnost tog tipa u beloblatskoj školi.

   

  Pročitajte još: Veliko interesovanje za prvi YouTube meet up u Zrenjaninu

   

  – I dalje imamo ekološke radne akcije, posećujemo stare i nemoćne. Brinemo se o našim životinjama, organizujemo male događaje i zabave u školi. Družimo se i posećujemo biblioteku. Čuvamo našu etno kuću i naše lepe običaje. Pokatkad surfujemo po talasima interneta, ali ipak više volimo žive reči, poučne priče – kaže Milan Nedeljkov, direktor osnovne škole u Belom Blatu.

   

  učenici iz belog blata

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat