• U planu izgradnja zatvorenog bazena u Novom Bečeju

  Opština Novi Bečej raspisala je tender za projektovanje zatvorenog bazena. Do 22. novembra traje javni poziv za izbor najboljeg ponuđača koji će izraditi projektno-tehničku dokumentaciju za ovaj sportski objekat.   Kako se navodi u dokumentaciji, budući objekat će se prostirati na površini od 15.718 kvadratnih metara. Imaće prizemlje, sprat i galeriju. U prizemlju će se […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  U planu izgradnja zatvorenog bazena u Novom Bečeju

  Opština Novi Bečej raspisala je tender za projektovanje zatvorenog bazena. Do 22. novembra traje javni poziv za izbor najboljeg ponuđača koji će izraditi projektno-tehničku dokumentaciju za ovaj sportski objekat.

   

  Kako se navodi u dokumentaciji, budući objekat će se prostirati na površini od 15.718 kvadratnih metara. Imaće prizemlje, sprat i galeriju. U prizemlju će se nalaziti ulazni hol sa info pultom, garderobe, tuševi, toaleti, teretana i prostor za stoni tenis. Na spratu su predviđena dva bazena – plivački sa pet traka i rekreacioni, dok će se na galeriji nalaziti ležaljke za kupače.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Gradi se poslovni kompleks za preradu i skladištenje proizvoda od drveta

   

  O izgradnji zatvorenog bazena u Novom Bečeju govori se skoro godinu dana. Na prošlogodišnjoj sednici Skupštine opštine, na kojoj su odbornici usvajali budžet za ovu godinu, zatvoreni bazen i eventualno kreditno zaduživanje za njegovu izgradnju izazvali su najveću polemiku između vlasti i opozicije.

   

  Tada je od strane vlasti rečeno da postoje najave iz Pokrajine da će pomoći u realizaciji projekta važnog za turistički i sportski razvoj Novog Bečeja.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Opozicija je zamerala što u budžetu, umesto zatvorenog bazena, svoje mesto nisu našli važniji projekti, kao što su izgradnja prečistača za pijaću vodu ili finansiranje svih sportskih klubova koji rade na teritoriji opštine.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. Super za bazen! Šta se događa sa Ling Longom, ilegalnom firmom u krugu našeg grada. Svi izveštavaju, a vi to ne pratite?

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin