• U Elemiru organizovane edukativne tribine namenjene traktoristima i mladima

  Predstavnici Agencije za bezbednost saobraćaja, u saradnji sa Savetom za bezbednost saobraćaja grada Zrenjanina i Policijskom upravom Zrenjanina, organizovali su ove nedelje u Elemiru edukativne tribine namenjene traktoristima i mladima.   PROČITAJTE JOŠ: Lovci upozoravaju: Nepoznata lica duž puta prosula otrov za glodare   Na tribini za traktoriste ukazano je na važnost i značaj poštovanja […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  U Elemiru organizovane edukativne tribine namenjene traktoristima i mladima

  Predstavnici Agencije za bezbednost saobraćaja, u saradnji sa Savetom za bezbednost saobraćaja grada Zrenjanina i Policijskom upravom Zrenjanina, organizovali su ove nedelje u Elemiru edukativne tribine namenjene traktoristima i mladima.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Lovci upozoravaju: Nepoznata lica duž puta prosula otrov za glodare

   

  Na tribini za traktoriste ukazano je na važnost i značaj poštovanja saobraćajnih propisa u vezi sa zakonskim odredbama koje traktor mora da ispunjava kada učestvuje u saobraćaju, kao i ponašanju vozača traktora. Poseban akcenat je stavljen na postojanje zaštitnog rama i kabine, ali i na najčešće greške koje vozači traktora prave u saobraćaju.

   

  Sa mladima se razgovaralo o značaju korišćenja sigurnosnog pojasa, štetnosti i posledicama upotrebe mobilnog telefona u vožnji, vožnje pod dejstvom alkohola i posledicama koje nosi vožnja brzinom većom od ograničene.

   

  Tribinu je pratilo oko 80 mladih i traktorista.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Agencija za bezbednost saobraćaja je saopštila da će i ubuduće nastaviti sa svojim promotivnim aktivnostima namenjenim svim ciljnim grupama.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat