• Tribina u Lukićevu posvećena borbi protiv raka dojke

  Forum žena Socijalističke partije Srbije iz Zrenjanina organizuje tribinu u Domu kulture u Lukićevu, u četvrtak, 15. novembra, s početkom u 19 časova.   Cilj tribine je da se ukaže na važnost preventivnih pregleda i pravovremenog lečenja u borbi protiv raka dojke.   Gosti na tribini biće dr Ivana Ujfeljan Ristić, načelnica onkologije u Opštoj […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Tribina u Lukićevu posvećena borbi protiv raka dojke

  Forum žena Socijalističke partije Srbije iz Zrenjanina organizuje tribinu u Domu kulture u Lukićevu, u četvrtak, 15. novembra, s početkom u 19 časova.

   

  Cilj tribine je da se ukaže na važnost preventivnih pregleda i pravovremenog lečenja u borbi protiv raka dojke.

   

  Gosti na tribini biće dr Ivana Ujfeljan Ristić, načelnica onkologije u Opštoj bolnici „Đorđe Joanović”, dr Ružica Omaljev, ginekolog akušer, Sanja Necin, direktorka Medicinske škole u Zrenjaninu, i Sanja Sladojević.

   

  – Ovim putem pozivamo članice i simpatizerke, kao i sve zainteresovane građane, da dođu i prisustvuju tribini – kaže predsednica Foruma žena SPS Zrenjanin Željka Milošević.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat