• Tek što je uklonjena divlja deponija nesavesni meštani prave novu!

  Godina nova, navike stare. Ovako bi se u najkraćem moglo opisati stanje sa divljom deponijom u Elemiru. Naime, samo nekoliko dana nakon što je potpuno uređena divlja deponija na obodu sela, na izlazu uz put prema Aradcu, nesavesni pojedinci ponovo su počeli da tu istresaju smeće.   Veliki novac i trud uloženi su da bi […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Tek što je uklonjena divlja deponija nesavesni meštani prave novu!

  Godina nova, navike stare. Ovako bi se u najkraćem moglo opisati stanje sa divljom deponijom u Elemiru. Naime, samo nekoliko dana nakon što je potpuno uređena divlja deponija na obodu sela, na izlazu uz put prema Aradcu, nesavesni pojedinci ponovo su počeli da tu istresaju smeće.

   

  Veliki novac i trud uloženi su da bi se uredila ova divlja deponija, angažovano je čak i preduzeće koje ima specijalno vozilo za odvajanje komunalnog od građevinskog otpada. Poduhvat je trajao više dana, uređena je ogromna površina koja je bila zatrpana raznoraznim smećem. Ali, sve to nije dovoljno da spreči pojedince, za koje je blago reći da su nesavesni, da ponovo počnu da dovoze otpad i istovaraju ga na tu lokaciju. I to uprkos upozorenju da je zabranjeno bacanje otpada.

   

  divlja deponija u elemiru

   

  Podsetimo, Elemir je bio prvo selo u tadašnjoj opštini Zrenjanin, koje je uvelo uslugu organizovanog iznošenja smeća, u saradnji sa JKP „Čistoća i zelenilo“. Ni posle više od decenije i po reklo bi se da ta informacija nije doprla do nekih meštana. A postavlja se i logično pitanje, da li je teško otpad odložiti u vreću za smeće, izneti na ulicu i staviti uz put, odakle ga dalje otprema JKP „Čistoća i zelenilo“. Ili je lakše vreću sa otpadom voziti do kraja sela, pa tamo istresati smeće? A možda je u pitanju i čista zloba i pakost.

   

  Pročitajte još: Planira se rekonstrukcija zgrade Osnovne škole „Aleksa Šantić“ u Sečnju

   

  Pitanje je i šta rade takvi likovi posle obavljenog „posla“. Da li sednu za kompjuter i požure na društvene mreže, da ukažu kako su nam grad i selo prljavi.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. OVO NEĆE IMATI KRAJA, DOK JKP Grada ZRENJANINA, NE POČNE DA RADI ONO „ŠTO MU PIŠE U OPISU RADOVA“, „DA BRINE O ČISTOĆI NA CELOJ TERITORIJI Grada ZRENJANINA“!!!
   A, ZAŠTO JKP NE POSTAVI VELIKE KONTEJNERE, NA SVAKOM IZLAZU IZ NASELJENIH MESTA, ŠTO JE JEDNOSTAVNIJE I SVRSISHODNIJE, PA ONDA, DA VIDIMO, DA LI NAŠ NAROD „IMA SVESTI“!!!???
   PREDLOG IZ ELEMIRA!

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat