• SVETSKO PRVENSTVO U KUVANJU ČOBANSKOG PAPRIKAŠA (FOTO)

  MELENCI – Svetsko prvenstvo u kuvanju čobanskog paprikaša održano je po 19. put u Melencima, i to u nedelju, 4. juna, u okviru seoske slave Duhovi.     Bilo je prijavljeno preko 40 ekipa, a njih 21 je sa svojim uzorcima pristupilo ocenjivanju pred tročlani žiri, koji su sačinjavali Miroslav Kukučka, Saša Dujin i Sava […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  SVETSKO PRVENSTVO U KUVANJU ČOBANSKOG PAPRIKAŠA (FOTO)

  MELENCI – Svetsko prvenstvo u kuvanju čobanskog paprikaša održano je po 19. put u Melencima, i to u nedelju, 4. juna, u okviru seoske slave Duhovi.

   

  SVETSKO PRVENSTVO U KUVANJU ČOBANSKOG PAPRIKAŠA
  Foto: Zoran Bogaroški

   

  Bilo je prijavljeno preko 40 ekipa, a njih 21 je sa svojim uzorcima pristupilo ocenjivanju pred tročlani žiri, koji su sačinjavali Miroslav Kukučka, Saša Dujin i Sava Cigulov.

   

  SVETSKO PRVENSTVO U KUVANJU ČOBANSKOG PAPRIKAŠA
  Foto: Zoran Bogaroški

   

  I žiri je, nakon detaljnog pregleda i konzumacije svih pristiglih uzoraka, ocenio kvalitet i odlučio da treće mesto pripada Aleksandru Vujiću iz Elemira. Na drugo mesto su postavili paprikaš koji je spremio Saša Backov iz Melenaca, a pobednicki „čobanac“ pripremio je Strahinja Vasković iz Novog Bečeja.

   

  Tekst i foto: Zoran Bogaroški

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat