• Subvencije poslodavcima za zapošljavanje radnika u opštini Nova Crnja

  Nova Crnja će i ove godine iz budžeta podržati novo zapošljavanje u firmama na teritoriji opštine. S tim u vezi, lokalna samouprava je raspisala javni poziv poslodavcima za dodelu jednokratne finansijske podrške za održavanje zaposlenosti.   PROČITAJTE JOŠ: Na redu izmuljivanje Plovnog Begeja od državne granice do Kleka (Foto)   Ove godine predviđena su dva […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Subvencije poslodavcima za zapošljavanje radnika u opštini Nova Crnja

  Nova Crnja će i ove godine iz budžeta podržati novo zapošljavanje u firmama na teritoriji opštine. S tim u vezi, lokalna samouprava je raspisala javni poziv poslodavcima za dodelu jednokratne finansijske podrške za održavanje zaposlenosti.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Na redu izmuljivanje Plovnog Begeja od državne granice do Kleka (Foto)

   

  Ove godine predviđena su dva modela podrške preduzećima. Jedan se tiče tekstilne industrije i proizvodnje sportske opreme i rekvizita, a opština će iz budžeta za svakog novozaposlenog dotirati 40.000 dinara. Preduzeće koje konkuriše za sredstva mora imati bar 15 zaposlenih, a novi radnik mora ostati na poslu najmanje godinu dana.

   

  Ovo, inače, nije prvi put da opština Nova Crnja podržava baš tekstilne i firme za proizvodnju sportske opreme i rekvizita.

   

  Drugi model podrške su subvencije preduzećima iz oblasti drvoprerađivačke industrije na teritoriji opštine. Preduzeća u ovoj industriji mogu računati da će za novog zaposlenog dobiti subvenciju u iznosu od 200.000 dinara.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Nova Crnja je najmanja opština u Srednjobanatskom okrugu. Prema zvaničnim procenama, na teritoriji opštine živi tek nešto više od 9000 stanovnika.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat