• STAMBENO NEOBEZBEĐENO 200 PORODICA

  ŽITIŠTE – Lokalna samouprava u Žitištu dobila je sredstva od Komesarijata za izbeglice i migracije Republike Srbije za rešavanje stambenih potreba izbeglica u ovoj srednjobanatskoj komuni. U žitištanskoj opštini još uvek je stambeno neobezbeđeno oko 200 izbegličkih porodica, a na osnovu javnog poziva zainteresovani će moći da konkurišu za nabavku građevinskog materijala za poboljšanje uslova […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  ŽITIŠTE – Lokalna samouprava u Žitištu dobila je sredstva od Komesarijata za izbeglice i migracije Republike Srbije za rešavanje stambenih potreba izbeglica u ovoj srednjobanatskoj komuni.

  zitiste
  Žitište

  U žitištanskoj opštini još uvek je stambeno neobezbeđeno oko 200 izbegličkih porodica, a na osnovu javnog poziva zainteresovani će moći da konkurišu za nabavku građevinskog materijala za poboljšanje uslova stanovanja.

  Javni poziv je raspisan pre nekoliko dana, a njegova sadržina biće dostupna na oglasnim tablama u svih 12 mesnih zajednica na području ove opštine.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat