• Šta sve ovog vikenda očekuje posetioce manifestacije „Dani Kleka“

  Tradicionalna manifestacija „Dani Kleka“ biće održana ovog vikenda, odnosno od 29. juna do 1. jula. I ove godine meštane i posetioce očekuje niz sportskih, kulturnih, zabavnih i ekoloških programa namenjenih svim generacijama.   U petak, 29. juna, program počinje u 16 časova izložbom domaće radinosti u parku, a na istoj lokaciji od 18 sati će […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Šta sve ovog vikenda očekuje posetioce manifestacije „Dani Kleka“

  Tradicionalna manifestacija „Dani Kleka“ biće održana ovog vikenda, odnosno od 29. juna do 1. jula. I ove godine meštane i posetioce očekuje niz sportskih, kulturnih, zabavnih i ekoloških programa namenjenih svim generacijama.

   

  U petak, 29. juna, program počinje u 16 časova izložbom domaće radinosti u parku, a na istoj lokaciji od 18 sati će biti održano takmičenje u poligonima. Program na bini kreće maskenbalom za najmlađe od 19 časova, a potom sledi dečija predstava „Pustolov“ Velikog teatra iz Jagodine. Sportska tribina „100 godina od prve olimpijske medalje za Srbiju“ biće održana od 21 sat, a nakon nje je predstava „Crveni šešir“ u kojoj glume Mina Lazarević i Nada Blam. Vatromet je predviđen za 23 časa, a posle njega nastupa Real tribute bend „Bijelo dugme“.

   

  U subotu, 30. juna, od 11 sati, počinje likovna kolonija i kreativna radionica na trgu. Večernji program na bini startuje od 2 časova, i to proglašenjem najboljih radova radionice i slikanja, a nastavlja se priredbom dece iz OŠ „Jovan Dučić“, u 20.15 časova. Veče folklora počinje u 20.45 sati, a proglašenje đaka generacije i najboljih sportskih rezultata je u 21.45 sat.

   

  Pozorišna predstava „Svinje“, delo Branislava Nušića, u kojoj igraju Ljiljana Đurović, Marijana Micić, Dušan Matejić, i Miloš Đurović, počinje u 22 sata. „Satelit bend“ iz Zrenjanina će zabavljati prisutne od 23 časa.

   

  U nedelju, 1. jula, početak takmičenja u pecanju na begejskoj plaži je u 7 sati, dok takmičenje u kuvanju riblje čorbe, na lokaciji spomenika Park, kreće u podne. Proglašenje pobednika u kuvanju riblje čorbe je u 17 sati, a potom sledi izložba pasa.

   

  Svi programi su besplatni.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  Tagovi:

 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat