• Spremne pare za kanalizaciju

  NOVI BEČEJ: Lokalna samouprava u Novom Bečeju još jednom je udružila novac sa Pokrajinskim sekretarijatom za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, koji će ovog puta biti uložen u rešavanje ključnih problema sa kanalizacionom, kanalskom i vodovodnom mrežom. Predsednik novobečejske opštine Saša Šućurović ističe da će se realizovati tri projekta, sva tri veoma važna, između ostalog i […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  NOVI BEČEJ: Lokalna samouprava u Novom Bečeju još jednom je udružila novac sa Pokrajinskim sekretarijatom za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, koji će ovog puta biti uložen u rešavanje ključnih problema sa kanalizacionom, kanalskom i vodovodnom mrežom.

  Saša Šućurović i Branislav Bogaroški
  Saša Šućurović i Branislav Bogaroški

  Predsednik novobečejske opštine Saša Šućurović ističe da će se realizovati tri projekta, sva tri veoma važna, između ostalog i gradnja kanalizacije u Šušanju, delu Novog Bečeja u kome nije bilo kanalizacione mreže.

  Ugovore o finansiranju projekata Šućurović je potpisao sa potpredsednikom Vlade Vojvodine i pokrajinskim sekretarom za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Branislavom Bogaroškim.

  Bogaroški je rekao da je za Novi Bečej odvojeno 16 miliona dinara, od čega 12 miliona za kanalizaciju u Novom Bečeju i 4 miliona za vodovod u Bočaru.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat