• Skoro stotinu učesnika imalo srednjobanatski HALO susret

  Skoro stotinu učesnika je imalo srednjobanatski HALO susret koji je održan u Tordi. Osim domaćina, članovi ove crkvene organizacije su pristigli iz još 13 vojvođanskih mesta.   Tokom jednodnevnog susreta učesnici skupa su razgledali spomen dom poznatog genetičara dr Berenji Janoša, a pošto je cilj ovakvih okupljanja duhovno okrepljenje, Mellár József, župnik iz Novog Bečeja, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Skoro stotinu učesnika imalo srednjobanatski HALO susret

  Skoro stotinu učesnika je imalo srednjobanatski HALO susret koji je održan u Tordi. Osim domaćina, članovi ove crkvene organizacije su pristigli iz još 13 vojvođanskih mesta.

   

  Tokom jednodnevnog susreta učesnici skupa su razgledali spomen dom poznatog genetičara dr Berenji Janoša, a pošto je cilj ovakvih okupljanja duhovno okrepljenje, Mellár József, župnik iz Novog Bečeja, održao je predavanje o tome koliko je značajno pronaći radost u životu.

   

  Pročitajte još: Magyarországi munkalehetőségek

   

  Kao na svakom HALO susretu, najdragoceniji su razgovori u malim grupama, sklopljena su nova poznanstva, a stara ojačana.

   

  HALO susret u Tordi je održan uz podršku mađarske Fondacije Bethlen Gabor.

   

  halo susret

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat