• Saniranje udarnih rupa na lokalnim putevima i asfaltiranje jedne ulice

  U novobečejskoj opštini u toku je saniranje udarnih rupa na lokalnim putevima. U završnoj fazi je i asfaltiranje ulice Žive Gurjanova u Novom Bečeju.   Ovaj posao započet je ranije, ali su, po rečima predsednika opštine Novi Bečej Saše Maksimovića, radovi prekinuti zbog organizacionih problema izvođača radova, firme „Graditelj“ iz Novog Sada.   Ukupna vrednost […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Saniranje udarnih rupa na lokalnim putevima i asfaltiranje jedne ulice

  U novobečejskoj opštini u toku je saniranje udarnih rupa na lokalnim putevima. U završnoj fazi je i asfaltiranje ulice Žive Gurjanova u Novom Bečeju.

   

  Ovaj posao započet je ranije, ali su, po rečima predsednika opštine Novi Bečej Saše Maksimovića, radovi prekinuti zbog organizacionih problema izvođača radova, firme „Graditelj“ iz Novog Sada.

   

  Ukupna vrednost posla je oko 16 miliona dinara.

   

  Pročitajte još: Izmuljenje Begeja: Iz reke će biti izvađeno preko 26.000 kubika mulja

   

  Projekat radova na asfaltiranju i krpljenju udarnih rupa na lokalnim putevima u naseljima opštine Novi Bečej, kao i nadzor, obavlja Javno preduzeće „Urbanizam i putevi“ iz Novog Bečeja.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin