• Sanirana oštećenja na nasipu nastala usled neovlašćenog kretanja vozila

  Na Tamišu, u blizini sela Jaša Tomić, sanirana su oštećenja na kruni nasipa, saopštilo je JVP „Vode Vojvodine“.   Oštećenja su nastala usled neovlašćenog kretanja vozila. Vožnju na ovoj deonici nije sprečilo ni sedam nasipskih kapija, postavljenih pre godinu dana.   PROČITAJTE JOŠ: Raspisan konkurs za dodelu sredstava porodicama sa troje ili četvoro dece   […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Sanirana oštećenja na nasipu nastala usled neovlašćenog kretanja vozila

  Na Tamišu, u blizini sela Jaša Tomić, sanirana su oštećenja na kruni nasipa, saopštilo je JVP „Vode Vojvodine“.

   

  Oštećenja su nastala usled neovlašćenog kretanja vozila. Vožnju na ovoj deonici nije sprečilo ni sedam nasipskih kapija, postavljenih pre godinu dana.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Raspisan konkurs za dodelu sredstava porodicama sa troje ili četvoro dece

   

  Sanacija nasipa u dužini od jednog kilometra finansirana je iz programa redovnog održavanja zaštitnih objekata, a koštala je nešto više od tri miliona dinara.

   

  „Održavanje odbrambenih linija izuzetno je važno za naše preduzeće, kako bi se spremno dočekala bilo kakva promena u vodostajima reka i uspešno sprovela odbrana od poplava. U ovom slučaju, potrebno je imati u vidu da je Tamiš, iako u ravnici, zapravo bujični vodotok i da ga karakteriše nagla promena nivoa vode“, navode u „Vodama Vojvodine“.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat