• Samo za avanturiste: Sa železničkih stanica i dalje polaze autobusi

  Zbog infrastrukturnih radova na trasi pruge između železničkih stanica Elemir i Banatsko Miloševo (Novo Miloševo), i dalje su na snazi izmene u saobraćanju putničkih vozova.   Izmene se odnose na železnički pravac Zrenjanin – Kikinda, u vremenskom intervalu od 4 časa ujutro do 23 časa uveče.   „Vozovi koјi iz Zrenjanina za Kikindu polaze u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Samo za avanturiste: Sa železničkih stanica i dalje polaze autobusi

  Zbog infrastrukturnih radova na trasi pruge između železničkih stanica Elemir i Banatsko Miloševo (Novo Miloševo), i dalje su na snazi izmene u saobraćanju putničkih vozova.

   

  Izmene se odnose na železnički pravac Zrenjanin – Kikinda, u vremenskom intervalu od 4 časa ujutro do 23 časa uveče.

   

  „Vozovi koјi iz Zrenjanina za Kikindu polaze u 7.20, 14.15 i 20.20 časova, kao i vozovi iz Kikinde za Zrenjanin u 4.00, 10.55 i 17.10 časova, neće saobraćati. Za putnike ovih vozova biće organizovan autobuski prevoz, na relaciјi Zrenjanin – Kikinda – Zrenjanin“, saopštava „Srbija voz“ AD.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Novi granični prelaz Srpski Itebej – Otelek za bicikliste, pešake i brodove

   

  Polasci autobusa su sa železničkih stanica u Zrenjaninu, Elemiru, Melencima, Kumanu, Novom Bečeju, Novom Miloševu i Kikindi, u terminima polazaka putničkih vozova. Cena karata je kao cena vozne karte. Od Kikinde do Zrenjanina, i obrnuto, iznosi 434 dinara za prvu klasu i 306 dinara za drugu klasu.

   

  Prevoz bicikla na istoj relaciji košta 100 dinara.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat