• Rukovodioci inspekcija razmatrali stanje na terenu u srednjem Banatu

  Načelnica Srednjobanatskog upravnog okruga Snežana Vučurević održala je prvi ovogodišnji kolegijum sa rukovodiocima inspekcija.   Na sastanku su razmatrani pojedinačni izveštaji o radu inspekcijskih službi u prethodnom periodu. Na dnevnom redu se našao i godišnji izveštaj o radu stručne službe okruga.   PROČITAJTE JOŠ: Kompanija “Drekslmajer” o krizi i poslovnim planovima u Zrenjaninu   Kako […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Rukovodioci inspekcija razmatrali stanje na terenu u srednjem Banatu

  Načelnica Srednjobanatskog upravnog okruga Snežana Vučurević održala je prvi ovogodišnji kolegijum sa rukovodiocima inspekcija.

   

  Na sastanku su razmatrani pojedinačni izveštaji o radu inspekcijskih službi u prethodnom periodu. Na dnevnom redu se našao i godišnji izveštaj o radu stručne službe okruga.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Kompanija “Drekslmajer” o krizi i poslovnim planovima u Zrenjaninu

   

  Kako je saopšteno nakon sastanka, osim redovnih i vanrednih kontrola, veći deo inspekcija nadležnih za srednji Banat dodatno je bio angažovan u koordinisanim pojačanim i ciljanim inspekcijskim nadzorima nad primenom protivepidemijskih mera, u cilju suzbijanja širenja virusa korona.

   

  „U toku prethodna tri meseca ove inspekcije su sprovele ukupno 663 nadzora. Protiv prekršilaca propisanih mera podneti su prekršajni zahtevi i izrečeni su prekršajni nalozi“, saopšteno je iz Srednjobanatskog upravnog orkuga.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  S obzirom na aktuelnu epidemiološku situaciju, i u narednom periodu biće nastavljene pojačane kontrole svih objekata i događaja koji su rizični u pogledu primene protivepidemijskih mera. To se, osim na republičke inspekcije, odnosi i na inspekcije lokalnih samouprava, koje su u prethodna tri meseca obavile 2.896 nadzora.

   

  „U svim tim aktivnostima načelnica i stručna služba okruga učestvuju u koordinaciji, planiranju i pružanju administrativno-tehničke podrške inspekcijama“, dodaje se u saopštenju.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat