• REGRUTI DA SE JAVE RADI UVOĐENJA U VOJNU EVIDENCIJU

  ŽITIŠTE – Svim licima muškog pola, rođenim 2000. godine i starijih godišta (1988. -1999.) sa teritorije opštine Žitište, koji nisu uvedeni u vojnu evidenciju, upućen je poziv da se jave Centru Ministarstva odbrane Zrenjanin, opštinska kancelarija Žitište, ulica Cara Dušana 15, radi uvođenja u vojnu evidenciju.     Uvođenje u vojnu evidenciju sprovodiće se svakog […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  REGRUTI DA SE JAVE RADI UVOĐENJA U VOJNU EVIDENCIJU

  ŽITIŠTE – Svim licima muškog pola, rođenim 2000. godine i starijih godišta (1988. -1999.) sa teritorije opštine Žitište, koji nisu uvedeni u vojnu evidenciju, upućen je poziv da se jave Centru Ministarstva odbrane Zrenjanin, opštinska kancelarija Žitište, ulica Cara Dušana 15, radi uvođenja u vojnu evidenciju.

   

   

  Uvođenje u vojnu evidenciju sprovodiće se svakog radnog dana, od 16. januara do 28. februara, u periodu od 9 do 15 časova.

   

  Regrut koji se uvodi u vojnu evidenciju treba da ponese ličnu kartu. Ukoliko je ne poseduje, potrebno je da na uvid ponese drugu javnu ispravu iz koje se može utvrditi identitet, a u inostranstvu – važeću putnu ispravu.

   

  Regruti koji borave u inostranstvu dužni su da se radi uvođenja u vojnu evidenciju, jave nadležnom diplomatsko-konzularnom predstavništvu Republike Srbije.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat