• RASPISANI IZBORI ZA SAVETE MESNIH ZAJEDNICA

  ZRENJANIN – Izbori za savete i nadzorne odbore u mesnim zajednicama biće održani 4. decembra, od 7 do 20 časova, na biračkim mestima na kojima se inače odvija izborni proces. Kako portal zrenjaninski.com saznaje od Pere Pilipovića, gradskog većnika zaduženog za mesne zajednice, izbori će biti održani u 23 mesne zajednice, u osam gradskih i […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  RASPISANI IZBORI ZA SAVETE MESNIH ZAJEDNICA

  ZRENJANIN – Izbori za savete i nadzorne odbore u mesnim zajednicama biće održani 4. decembra, od 7 do 20 časova, na biračkim mestima na kojima se inače odvija izborni proces.

  glasanje

  Kako portal zrenjaninski.com saznaje od Pere Pilipovića, gradskog većnika zaduženog za mesne zajednice, izbori će biti održani u 23 mesne zajednice, u osam gradskih i 15 seoskih. Negde se biraju i Savet i Nadzorni odbor, a ima slučajeva gde se bira samo Savet, odnosno samo Nadzorni odbor.

  – Starim savetima mandat ističe 3. februara naredne godine, ali smo procenili da zbog praznika kojih je pun i kraj decembra i januar, izbore održimo 4. decembra – kaže Pilipović.

  Kandidate za članove Saveta podnosi najmanje 20 građana svojim potpisima. Članovi se biraju imenom i prezimenom, bez stranačke odrednice.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat