• PRODAJU GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE, VEĆ IMA ZAINTERESOVANIH

  NOVA CRNJA – Predsednik opštine Nova Crnja Pera Milankov raspisao je oglas za javno nadmetanje za prodaju neizgrađenog građevinskog zemljišta površine tri hektara, koje je u svojini novocrnjanske opštine. Zemljište, koje je predmet prodaje, nalazi se uz put Zrenjanin – Temišvar, pored teretnog ulaza u šećeranu u Srpskoj Crnji.     – Opština tu ima veću […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  PRODAJU GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE, VEĆ IMA ZAINTERESOVANIH

  NOVA CRNJA – Predsednik opštine Nova Crnja Pera Milankov raspisao je oglas za javno nadmetanje za prodaju neizgrađenog građevinskog zemljišta površine tri hektara, koje je u svojini novocrnjanske opštine. Zemljište, koje je predmet prodaje, nalazi se uz put Zrenjanin – Temišvar, pored teretnog ulaza u šećeranu u Srpskoj Crnji.

   

  Teritorija opštine Nova Crnja

   

  – Opština tu ima veću parcelu u svojini, ali su otcepljena tri hektara za prodaju, uz precizno navedene uslove. Licitacija će se održati 31. avgusta, u 13 časova, u prostorijama opštine Nova Crnja, a početna cena je 3,3 miliona dinara – kaže Milankov za portal zrenjaninski.com.

   

  On napominje da je zemljište ponuđeno na prodaju jer već postoji zainteresovani investitor.

   

  Na parceli koja se prodaje mogu se graditi različiti poslovni i proizvodni sadržaji koji ne ugrožavaju životnu sredinu. Onaj ko da najbolju ponudu za ova tri hektara, moraće da odradi i plati proceduru pretvaranja poljoprivrednog u građevinsko zemljište. Kupac će snositi i troškove potvrđivanja ugovora o otuđenju kod javnog beležnika. Obaveze kupca su i da o svom trošku privede nameni zemljište na osnovu građevinske dozvole, održava plac i obavi komunalno opremanje parcele. Kompletnu investiciju pobednik licitacije mora da realizuje za tri godine.

   

  Iz oglasa se može zaključiti da će se u prvoj i drugoj fazi realizacije investicije izgraditi dva postrojenja na biogas, svako snage od po jedan megavat. U trećoj fazi previđena je gradnja staklenika, plastenika, toplovoda i sličnih objekata. Investitor će imati i obavezu da zaposli najmanje deset radnika sa područja opštine Nova Crnja.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat