• POSLEDNJA SEDNICA SAVETA UPRAVNOG OKRUGA U OVOJ GODINI

  ZRENJANIN – U sedištu Srednjobanatskog upravnog okruga održana je šesta po redu sednica Saveta okruga, kojom je predsedavala načelnica Snežana Vučurević.     Stalni članovi Saveta, predsednici svih lokalnih samouprava u Okrugu i gradonačelnik Zrenjanina, upoznati su sa informacijom o stanju i spremnosti svih zimskih službi u srednjem Banatu za predstojeći zimski period.   Na […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  POSLEDNJA SEDNICA SAVETA UPRAVNOG OKRUGA U OVOJ GODINI

  ZRENJANIN – U sedištu Srednjobanatskog upravnog okruga održana je šesta po redu sednica Saveta okruga, kojom je predsedavala načelnica Snežana Vučurević.

   

  Snežana Vučurević

   

  Stalni članovi Saveta, predsednici svih lokalnih samouprava u Okrugu i gradonačelnik Zrenjanina, upoznati su sa informacijom o stanju i spremnosti svih zimskih službi u srednjem Banatu za predstojeći zimski period.

   

  Na sednici su sumirani rezultati rada Saveta, kao i podaci o radu republičkih i pokrajinskih inspekcijskih službi u prethodnom periodu, s akcentom na njihove rezultate u suzbijanju svih oblika sive ekonomije.

   

  Upriličeno je i svečano potpisivanje Međuopštinskog sporazuma o saradnji na razvoju Geografskog informacionog sistema (GIS), radi prikupljanja i razmene podataka i korišćenja aplikacija u cilju unapređenja kvaliteta usluga gradske i opštinskih administracija na zahteve građana, investitora i pravnih lica.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat