• POPIS NEZAKONITO IZGRAĐENIH OBJEKATA

  NOVA CRNJA – Zamenica načelnika Opštinske uprave u Novoj Crnji Radmila Stanković objavila je program popisa nezakonito izgrađenih objekata na području ove srednjobanatske komune. – Program popisa donet je u skladu sa Zakonom o ozakonjenju objekata i na osnovu predloga dinamike sprovođenja posla, koji je dostavila građevinska inspekcija. Pri obavljanju popisa, usled nekih okolnosti koje […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  NOVA CRNJA – Zamenica načelnika Opštinske uprave u Novoj Crnji Radmila Stanković objavila je program popisa nezakonito izgrađenih objekata na području ove srednjobanatske komune.

  Nova Crnja
  Nova Crnja

  – Program popisa donet je u skladu sa Zakonom o ozakonjenju objekata i na osnovu predloga dinamike sprovođenja posla, koji je dostavila građevinska inspekcija. Pri obavljanju popisa, usled nekih okolnosti koje se ne mogu predvideti i planirati, može doći do odstupanja od planirane dinamike, s tim što će se ispoštovati rok završetka ovog posla – objašnjava Stanković.

  Kako je planirano, u prva tri meseca ove godine će biti popisani objekti u Aleksandrovu, u martu je na redu Toba, u aprilu i maju Nova Crnja, u junu i julu Vojvoda Stepa, u periodu od avgusta do oktobra biće popisivani nezakonito izgrađeni objekti u Srpskoj Crnji, dok će u novembru taj posao biti obavljen u Radojevu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat