• Ponovo počeo sa radom radar za merenje brzine kretanja vozila

  Po nalogu Javnog preduzeća za urbanizam iz Zrenjanina, ovih dana je ponovo počeo sa radom sistem za povećanje bezbednosti saobraćaja u Elemiru.   – U pitanju je radar za merenje brzine i signaliziranje prekoračenja brzine, koji je veoma važan za meštane jedne od vrlo frekventnih saobraćajnica, ulice Zdravka Čelara u Elemiru – kaže za portal […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Ponovo počeo sa radom radar za merenje brzine kretanja vozila

  Po nalogu Javnog preduzeća za urbanizam iz Zrenjanina, ovih dana je ponovo počeo sa radom sistem za povećanje bezbednosti saobraćaja u Elemiru.

   

  – U pitanju je radar za merenje brzine i signaliziranje prekoračenja brzine, koji je veoma važan za meštane jedne od vrlo frekventnih saobraćajnica, ulice Zdravka Čelara u Elemiru – kaže za portal zrenjaninski.com Siniša Berar, saobraćajni inženjer u Javnom preduzeću za urbanizam.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Uzeli stvar u svoje ruke: Žitelji sami uredili dečje igralište u Orlovatu (Video)

   

  Ulica Zdravka Čelara u Elemiru dugo godina je bila crna tačka u saobraćaju. U njoj su se, zbog velike brzine koju su vozači razvijali, vrlo često događale saobraćajne nesreće sa tragičnim posledicama.

   

  Sistem upozorava vozače na brzinu koju dostižu i opominje ih na prekoračenje. U ovoj ulici, inače, brzina je ograničena na 30 kilometara na sat.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat