• Položen kamen temeljac za gradnju fiskulturne sale u Bočaru

  Kamen temeljac za gradnju fiskulturne sale položen je u dvorištu Osnovne škole „Dositej Obradović“ u Bočaru, u opštini Novi Bečej.   Simbolični čin polaganja kamena temeljca obavili su predsednik opštine Novi Bečej Saša Maksimović i direktorka škole Dragana Karanović.   Prema planu lokalne samouprave, ovaj objekat trebalo bi da bude završen za devet meseci. Ovo […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Položen kamen temeljac za gradnju fiskulturne sale u Bočaru

  Kamen temeljac za gradnju fiskulturne sale položen je u dvorištu Osnovne škole „Dositej Obradović“ u Bočaru, u opštini Novi Bečej.

   

  Simbolični čin polaganja kamena temeljca obavili su predsednik opštine Novi Bečej Saša Maksimović i direktorka škole Dragana Karanović.

   

  Prema planu lokalne samouprave, ovaj objekat trebalo bi da bude završen za devet meseci. Ovo je naročito značajno za učenike bočarske škole, koji do sada nisu imali prave uslove za nastavu fizičkog vaspitanja.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Prirodno bogatstvo našeg regiona: Istraživači otkrili reckavog plavca (Foto)

   

  Planirani poduhvat pratile su brojne teškoće, jer je za izgradnju fiskulturne sale u Bočaru Opština Novi Bečej morala ubrzano da pribavi projektno-tehničku dokumentaciju, koja nije postojala, i dobije saglasnosti Direkcije za imovinu i ukupno pet ministarstava.

   

  Razlog za takvu proceduru je činjenica da se gradi na površini koja je državno vlasništvo. Prepreke su bile i šest neuspelih javnih nabavki.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin