• POKRAJINSKA VLADA RASPRAVLJALA O PUTU SUBOTICA – ZRENJANIN – KOVIN

  NOVI SAD – Pokrajinska vlada je na jučerašnjoj sednici utvrdila predloge pet pokrajinskih skupštinskih odluka o donošenju prostornih planova posebne namene i uputila ih Skupštini AP Vojvodine na usvajanje.   Prvi predlog odnosi se na Banatsku magistralu, odnosno na putni koridor na državnom putu I reda br. 24 Subotica – Zrenjanin – Kovin.   Takođe, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  POKRAJINSKA VLADA RASPRAVLJALA O PUTU SUBOTICA – ZRENJANIN – KOVIN

  NOVI SAD – Pokrajinska vlada je na jučerašnjoj sednici utvrdila predloge pet pokrajinskih skupštinskih odluka o donošenju prostornih planova posebne namene i uputila ih Skupštini AP Vojvodine na usvajanje.

   

  Sednica Pokrajinske vlade

  Prvi predlog odnosi se na Banatsku magistralu, odnosno na putni koridor na državnom putu I reda br. 24 Subotica – Zrenjanin – Kovin.

   

  Takođe, radi uređivanja zaštićenih područja prirode na teritoriji AP Vojvodine, predloženo je i donošenje odluka o izradi prostornih planova područja posebne namene: revitalizacija kanala Begej, parkova prirode „Jegrička“ i „Ponjavica“ i predela izuzetnih odlika „Potamišje“.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat