• POČEO SA RADOM NOVOIZGRAĐENI VRTIĆ U ELEMIRU

  ELEMIR – Novosagrađeni vrtić u Elemiru, koji je u ponedeljak počeo sa radom, danas je obišao gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, sa saradnicima. U novom objektu smešteno je 18 mališana, o kojima brinu dve vaspitačice.     -Hvala svima koji su doprineli da se proces otvaranja novog vrtića u Elemiru završi. Svi koji su bili deo […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  POČEO SA RADOM NOVOIZGRAĐENI VRTIĆ U ELEMIRU

  ELEMIR – Novosagrađeni vrtić u Elemiru, koji je u ponedeljak počeo sa radom, danas je obišao gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, sa saradnicima. U novom objektu smešteno je 18 mališana, o kojima brinu dve vaspitačice.

   

   

  -Hvala svima koji su doprineli da se proces otvaranja novog vrtića u Elemiru završi. Svi koji su bili deo toga znaju koliko je truda uloženo. U novom vrtiću, u veoma dobrim uslovima, smešteno je 18 mališana, ali će verovatno uskoro biti veći broj. Ovo je velika podrška mladim roditeljima koji rade, jer vrtić radi od 6 ujutro do 16 popodne – kaže Svetlana Subotić, direktorica Osnovne škole „Svetozar Marković Toza“, pri kojoj funkcionišu i vrtići u Elemiru.

   

  U starom vrtiću, inače, koji se nalazi uz novosagrađeni, zbrinuto je još 54 dece.

   

  Gradonačelnik Čedomir Janjić bio je zadovoljan uslovima u kojima vaspitačice rade sa decom.

   

  -Dobili smo jedan moderan vrtić, gde roditelji mogu da smeste decu u objekat sa najboljim uslovima. Ovde u Elemiru postoji potreba i za celodnevnim boravkom. Objekat je izgrađen zajedničkim naporima Grada Zrenjanina i Mesne zajednice Elemir i najvažnije je da je počeo da radi. Sigurno je da potreba za ovakvim objektima postoji i u drugim naseljenim mestima i to će za nas biti jedan od prioriteta u narednom periodu – naglasio je gradonačelnik Janjić.

   

   

  Zadovoljni su i roditelji, čija deca su smeštena u novi vrtić.

   

  -Kao majka troje dece veoma sam ponosna što je ovaj projekat ostvaren u Elemiru, sve je vrhunski odrađeno i vidi se da deca ovde uživaju. Svi roditelji koji su ovde upisali decu presrećni su zbog uslova u kojima su smeštena deca – kaže Kristina Grabundžija.

   

  -Za sve nas roditelje i ostale stanovnike Elemira ovo je velika radost. Ovo je divan vrtić i zahvaljujemo se svima koji su zaslužni za otvaranje ovakvog objekta a to su Mesna zajednica Elemir, Grad Zrenjanin i naravno direktorica Osnovne škole u Elemiru, koja se trudila da vrtić ove godine počne sa radom – kaže protonamesnik Srpske pravoslavne crkve u Elemiru Želimir Jovanović, jedan od roditelja čija deca dolaze u ovaj vrtić.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat