• PETAR BOŽOVIĆ I VATROMET NA OTVARANJU „DANA KLEKA“ (FOTO)

  KLEK – Monodramom Petra Božovića, programom za decu i večernjim vatrometom, sinoć je u olimpijskom selu Klek počela trodnevna manifestacija „Dani Kleka“. Jučerašnji program izazvao je veliku pažnju Klečana i njihovih gostiju, a očekuje se da će tako biti i danas i sutra. Za subotu, 25. jun, u 11 časova, na Klečanskom trgu, predviđen je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  KLEK – Monodramom Petra Božovića, programom za decu i večernjim vatrometom, sinoć je u olimpijskom selu Klek počela trodnevna manifestacija „Dani Kleka“.

  dani-kleka

  Jučerašnji program izazvao je veliku pažnju Klečana i njihovih gostiju, a očekuje se da će tako biti i danas i sutra.

  Za subotu, 25. jun, u 11 časova, na Klečanskom trgu, predviđen je početak likovne kolonije, kreativne radionice i predavanja Crvenog krsta Zrenjanin o zdravoj ishrani, dok će u podne uslediti izložba vozila.

  dani-kleka

  U 18 časova na programu je pokazna vežba DVD Klek pod nazivom „Mini vatrogasci“, a pola sata kasnije pokaznu vežbu izvešće i pripadnici Vatrogasne službe Zrenjanin. U 19 sati sledi proglašenje najboljih radova likovne kolonije i kreativne radionice, u 19.15 Narodno pozorište „Toša Jovanović“ izvešće predstavu za decu „Uspavana lepotica i tri praseta“, za 20 časova je zakazana predstava Osnovne škole „Jovan Dučić“ – „Džin k’o mlin“, a u 20.30 Tanja Bošković, Rade Marjanović i Uroš Ranković izvešće predstavu „Dobro došli u kabare“. Od 22 sata koncert će održati bend „Raskršće“.

  dani-kleka

  U nedelju, 26. juna, u 7 sati, počinje takmičenje u pecanju na Begejskoj plaži, u 12 časova je kuvanje riblje čorbe u parku kod spomenika, u 15 sati degustacija vina i rakije, sat vremena kasnije takmičenja u navlačenju konopca i bacanju kamena sa ramena, dok će u 18 časova uslediti izložba pasa.

  dani-kleka

  dani-kleka

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat