• PERLESKI IZVIĐAČI USPEŠNO ZAPOČELI GODINU

  PERLEZ – Odred izviđača „Čiča Janko“ iz Perleza je uspešno učestvovao na Festivalu izviđačkih pesama, održanom u Beogradu, pod nazivom „Svetosavski susreti – Izviđači pevaju“. Odred je nastupio u tri kategorije, i to u kategoriji poletaraca i pčelica, mlađih planinki i u kategoriji izviđača i planinki. Takmičenje je otvorio starešina akcije Predrag Janjatović iz Beograda. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  PERLEZ – Odred izviđača „Čiča Janko“ iz Perleza je uspešno učestvovao na Festivalu izviđačkih pesama, održanom u Beogradu, pod nazivom „Svetosavski susreti – Izviđači pevaju“.

  perleski_izvidjaci

  Odred je nastupio u tri kategorije, i to u kategoriji poletaraca i pčelica, mlađih planinki i u kategoriji izviđača i planinki. Takmičenje je otvorio starešina akcije Predrag Janjatović iz Beograda.

  Poletarci, mlađe planinke i izviđači, za ovu priliku su pripremili po dve pesme koje su sami izabrali, a za muziku su se pobrinuli bivši članovi perleskog odreda.

  U konkurenciji poletaraca „Tamiški delfini“ iz Farkaždina osvojili su 3. mesto, u kategoriji mlađe planinke „Perleške Milke“ plasirale su se na 3. mesto, a u kategoriji izviđača i planinki „Čiča Janko“ je zasluženo poneo titulu prvaka.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat