• PERLESKI IZVIĐAČI OPET UZELI PEHAR

  STARČEVO – Odred izviđača „Čiča Janko“ iz Perleza sa takmičenja poletaraca i izviđača u Starčevu vratio se sa pobedničkim peharom. – Ekipe našeg odreda „Čiča Janko“ pokazale su da su i dalje u dobroj formi, pa i ovaj put nisu izostali dobri rezultati. Na kraju izviđačkog višeboja odred je obogatio svoju kolekciju sa još jednim […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  STARČEVO – Odred izviđača „Čiča Janko“ iz Perleza sa takmičenja poletaraca i izviđača u Starčevu vratio se sa pobedničkim peharom.

  perleski-izvidjaci

  – Ekipe našeg odreda „Čiča Janko“ pokazale su da su i dalje u dobroj formi, pa i ovaj put nisu izostali dobri rezultati. Na kraju izviđačkog višeboja odred je obogatio svoju kolekciju sa još jednim peharom. Prvo mesto sa 788 bodova osvojila je ekipa „Perleske Milke“. I ovaj put nije izostalo lepo druženje sa drugim odredima i upoznavanje sa novim  prijateljima iz drugih sredina – kaže za portal zrenjaninski.com starešina perleskog odreda Dragan Musić.

  Odred izviđača „Nadel“ iz Starčeva organizovao je izviđački višeboj, na kojem su učestvovali izviđači iz Kragujevca, Šapca, Subotice, Mramorka, Perleza i, naravno, domaćina Starčeva.

  Perleski odred nastupio je sa jednom ekipom od šest članova, u kojoj su bile Jovana Malbaški, vođa ekipe, zatim Marija Jerkov, Milica Padejski, Lena Balog, Sofija Beleslijin i Predrag Kiza.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat