• PENZIONERIMA JEDNOKRATNA POMOĆ OD 6000 DINARA

  ŽITIŠTE – Komisija za utvrđivanje prava na finansijsku pomoć penzionerima na teritoriji opštine Žitište je, na osnovu Zakona o socijalnoj zaštiti, donela odluku o dodeljivanju novčane pomoći u visini od 6.000 dinara za 490 penzionera sa područja ove srednjobanatske opštine.     Istovremeno, pravo na ovu finansijsku pomoć nije ostvarilo 69 penzionera.   Pravo na […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  PENZIONERIMA JEDNOKRATNA POMOĆ OD 6000 DINARA

  ŽITIŠTE – Komisija za utvrđivanje prava na finansijsku pomoć penzionerima na teritoriji opštine Žitište je, na osnovu Zakona o socijalnoj zaštiti, donela odluku o dodeljivanju novčane pomoći u visini od 6.000 dinara za 490 penzionera sa područja ove srednjobanatske opštine.

   

   

  Istovremeno, pravo na ovu finansijsku pomoć nije ostvarilo 69 penzionera.

   

  Pravo na pomoć imaju penzioneri koji imaju prebivalište na teritoriji opštine Žitište, primaju penziju u iznosu do 15.000 dinara i nemaju u vlasništvu poljoprivredno zemljište površine veće od dva hektara.

   

  Isplata pomoći onima kojima je dodeljena biće organizovana u Opštinskoj upravi, za naseljeno mesto Žitište, dok će u ostalim selima novac biti isplaćivan u mesnim zajednicama.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat