• OVOGODIŠNJI BUDŽET ĆE BITI RESTRIKTIVAN

  NOVI BEČEJ – Odbornici Skupštine opštine Novi Bečej su na poslednjoj sednici lokalnog parlamenta u prošloj godini usvojili opštinski budžet za 2017. Predsednik novobečejske opštine Saša Maksimović ocenio je da je ovogodišnji budžet u mnogo čemu restriktivan, usled mera štednje koje moraju da budu sprovedene zbog dugova nastalih u prethodnom periodu. – Trudili smo se, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  OVOGODIŠNJI BUDŽET ĆE BITI RESTRIKTIVAN

  NOVI BEČEJ – Odbornici Skupštine opštine Novi Bečej su na poslednjoj sednici lokalnog parlamenta u prošloj godini usvojili opštinski budžet za 2017.

  Novi Becej
  Novi Bečej

  Predsednik novobečejske opštine Saša Maksimović ocenio je da je ovogodišnji budžet u mnogo čemu restriktivan, usled mera štednje koje moraju da budu sprovedene zbog dugova nastalih u prethodnom periodu.

  – Trudili smo se, ipak, da postoji i investicioni deo u budžetu, ali kad imate ograničena sredstva, kao što je to slučaj sa našom opštinom, koja su još delimično i umanjena od strane Vlade Srbije, onda se morate uklopiti u to što imate. Uz sve dugove koje smo nasledili, a koji su zaista ograničavajući faktor, trudili smo se da sva mesta budu ravnomerno raspoređena u investicionom delu budžeta – naglasio je Maksimović.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat